همراه اول و شرکت فنآوران لجستیک فاخر ایرانیان در راستای طراحی و توسعه راهکارهای هوشمند سازی صنعت لجستیک تفاهمنامه همکاری امضاء کردند.
به گزارش خریدشارژ به نقل از ایسنا بنابر اعلام همراه اول، مراسم امضای تفاهمنامه مرکز تحقیق و توسعه همراه اول و شرکت فنآوران صنعت لجستیک فاخر ایرانیان ۱۰ آذر ۱۴۰۰ در راستای تحقق اهداف راهبردی همراه اول در تحقق رویای دیجیتال، ساماندهی و برنامهریزی ایجاد شهری زیست پذیر و یکپارچه در ساختمان مرکز تحقیق و توسعه شرکت ارتباطات سیار ایران برگزار شد.
این تفاهمنامه علاوه بر توجه به عرضه خدمات متنوع، روزآمد، بهینه و یکپارچه به دنبال اهداف دیگری نظیر کاهش سفرهای غیرضروری، بهینهسازی مصرف انرژی و ایجاد فرصتهای جدید نوآورانه و کسبوکارهای نوین، افزایش بهرهوری، توسعه پایدار و مدیریت شهری متناسب با زیستبوم اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شهر نیز هست.
فهرست مطالب
همراه اول و هوشمند سازی صنعت لجستیک
کلیدیترین اهداف هم «طراحی و توسعه راهکارهای هوشمند سازی صنعت لجستیک» و «اجرای پایلوت هوشمند سازی داراییهای لجستیکی شرکت لجستیک بازار» است که درنهایت میتواند منجر به کاهش هزینههایی نظیر انبارداری، نیروی انسانی، خواب سرمایه، بستهبندی کالا، افزایش رضایت مشتریان درنتیجه کاهش زمان، بهبود نظارت بر عملکرد، بهبود دقت در ارسال سفارشها، مدیریت هوشمند منابع، کاهش خطای انسانی، پیشبینی دقیقتر از آینده، بهینهسازی مسیرها و مواردی ازایندست شود.
مرکز تحقیق و توسعه نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه ایران نیز ضمن فراهم کردن زیرساخت ارتباطی اعم از شبکه، سختافزار موردنیاز و تجهیزات زیرساختی برای طرف دیگر این تفاهمنامه، میتواند توانمندسازی زیستبوم کسبوکارهای صنعت لجستیک هوشمند، ایجاد سکوهای باز انتشار دادههای پردازششده جهت استفاده و بهکارگیری در حوزههای پژوهشی، ورود به زنجیره خدمات قابلارائه در بازار لجستیک هوشمند و بهرهبرداری از ظرفیتهای پلتفرم اینترنت اشیاء و توسعه آن را از قِبل این تفاهمنامه حاصل کند.
همراه اول به دنبال حل چالشهای فناورانه صنعت لجستیک
وحید شاه منصوری، رئیس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول در این مراسم با بیان اینکه همراه اول با عرضه بیش از ۱۰۰ میلیون سیمکارت، بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور است، اظهار کرد: همراه اول از اسفند ۱۳۹۸ مرکز تحقیق و توسعه خود را شکل داد و اکنون بعد از مرکز تحقیقات مخابرات، بزرگترین مرکز تحقیق و توسعه ICT کشور با حدود ۱۰۰ نفر نیرو هستیم.
وی خاطرنشان کرد: رسالتمان هم مانند تمامی مراکز تحقیق و توسعه دنیا، تبدیل «دانش» به «فناوری» است؛ ضمن اینکه حمایت از اکوسیستم را هم در کنار وظایف اصلی خودمان تعریف کردهایم.
رئیس مرکز تحقیق و توسعه همراه اول با اشاره به نیازمندیهای اپراتورهای تلفن همراه عنوان کرد: تابآوری اپراتورها در برابر نیازمندیهایشان بسیار کوتاهمدت است و باید سریعاً نیازهایشان را برطرف کنند تا تجربه بدی برای مشترکانشان شکل نگیرد؛ در این راستا مرکز تحقیق و توسعه سعی میکند سریعاً پیشبینیهای لازم درباره نیازمندیهای آینده را داشته و در زمان مقتضی اقدام به برطرف کردن آنها کند.
شاه منصوری ادامه داد: در این راستا قرارداد بومیسازی و تولید داخلی با شرکتهای مختلف داخلی در حوزه آنتن به ارزش بیش از ۱.۲ هزار میلیارد تومان منعقد کردیم.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه از دو سال گذشته عزم جدی برای راهاندازی سرویسهای دیجیتال در همراه اول ایجاد شده است، در این تفاهم هم به دنبال حل چالشهای فناورانه و پیادهسازی عملیاتی هر چه سریعتر هستیم.
تست عملیاتی طرحهای پایلوت صنعت لجستیک مهمترین مقوله تفاهمنامه امروز
شهروز معاون، مدیرعامل شرکت لجستیک بازار هم در این جلسه مهمترین موضوع تفاهمنامه با مرکز تحقیق و توسعه را در تست عملیاتی طرحهای پایلوت دانست و اظهار کرد: ما توانستیم طی دو سه سال اخیر به بازسازی و نوسازی زیرساختهای فناوری شرکت بپردازیم و سرویسهای لازم را شناسایی و پیادهسازی کنیم که در این راستا ۱۲۰ سرویس در این مجموعه دانشبنیان زیر بار رفته است. در این مراسم سیاوش بیات سرمدی معاون فناوری اطلاعات و جمعی از مدیران همراه اول و همچنین مدیران و مسئولان هلدینگ فاخر نیز حضور داشتند.