معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: پنج مرحله مجازات در ادارات برای کارمندانی که واکسن نمیزنند از سوی سازمان اداری و استخدامی ابلاغ شده است که از مرخصی اجباری تا انفصال خدمت را شامل میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، «محسن فرهادی» معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در نشستی خبری گفت: با توجه به سوش جدید و گذر از پیک پنجم، طرح مدیریت هوشمند کرونا به تصویب ستاد ملی مدیریت کرونا رسید. با توجه به اینکه گام اساسی مدیریت هوشمند محدودیتها، بر اصولی شامل واکسیناسیون و رعایت پروتکلها، استوار است، سامانه یا سکوی امید که مجری طرح مدیریت هوشمند است طراحی شد. این سیستم اولین سامانه دستگاهی کشور است و با توجه به وسعت زیاد آن میان دستگاههای مرتبط فازبندی شده است.
او افزود: در ادارات دولتی کمتر مشکل داریم. بالای ۸۰ درصد کارمندان دستگاههای دولتی واکسینه شدهاند. نگرانی ما در بخش خصوصی است؛ زیرا بهصورت دورهای مجبوریم بازدید کنیم و در برخی شرکتها حریم خودشان را دارند. دو راه وجود دارد، یکی اینکه خودمان سر بزنیم، یا افراد نسبت به عدم رعایت پروتکلها شکایت کنند یا کانون بیماری در شرکتی ایجاد شود.
فرهادی گفت: از روز ۲۱ آذر طرح مدیریت هوشمند کرونا آغاز شده است که از پنج فاز دو فاز آن اجرا شده است و فاز چهار و پنج هم امیدواریم تا دو هفته آینده رو به اتمام باشد.
مجازات کارمندانی که واکسن نمیزنند اعلام شد
او افزود: پنج مرحله مجازات در ادارات برای کارمندانی که واکسن نمیزنند از سوی سازمان اداری و استخدامی ابلاغ شده است که از مرخصی اجباری تا انفصال خدمت را شامل میشود. ادعا نمیکنیم که مجازات صددرصد اجرا میشود اما در دست انجام است. ضمن اینکه ناظر هر اداره معاونت توسعه و نیروی انسانی آن است که برای پرسنل خودش باید کنترلها را انجام دهد. وزارت بهداشت هم ناظر عالی است. این طرح بزرگ است و بهصورت تدریجی گسترده خواهد شد.
فرهادی گفت: در وسایل حملونقل تهران در ساعتهایی تراکم داریم و حتی تراکم چهره به چهره میشود. در برخی از مشاغل شاغلین باید هوشیار باشند و یکی از پرخطرترین مکانها تاکسیها هستند. تلاش میکنیم بستر سامانه مسافرین و راننده را فراهم کنیم که هردو طرف متوجه شوند طرف مقابل واکسن زده است یا خیر. البته کنترل تاکسیهای گردشی سخت است. بااینوجود کنترل واکسیناسیون راننده راحتتر است و با کد ملی میتوان فهمید راننده واکسن زده است یا خیر.