چند سیمکارت میتوانیم داشته باشیم؟
درحالیکه هر شخص حقیقی میتواند درمجموع از تمامی اپراتورهای تلفن همراه، حداکثر تعداد ۱۰ سیمکارت فعال به نام خود داشته باشد، برای آگاهی از تعداد سیمکارتهایی که در هر اپراتور به نامش ثبت شده، میتواند به سایت رگلاتوری مراجعه کند.
فهرست مطالب
مقدمه
به گزارش خریدشارژ به نقل از ایسنا، سیمکارت دائمی یا اعتباری تلفن همراه را میتوان بهصورت حضوری از طریق نمایندگیهای خدمات اپراتورها و دفاتر پیشخوان خدمات دولت و یا بهصورت غیرحضوری از طریق پورتال یا فروشگاههای مجازی اپراتورها تهیه کرد. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد که در زمان خرید سیمکارت جدید، فعالسازی سیمکارت خریداریشده تنها از طریق ارسال رمز یکبارمصرف (OTP) به یکی از سیمکارتهای از قبل خریداریشده و قابلدسترسی مشترک امکانپذیر است.
چند سیمکارت میتوان خرید؟
افراد حقیقی
بر اساس مقررات هر شخص حقیقی میتواند درمجموع از تمامی اپراتورهای تلفن همراه، حداکثر تعداد ۱۰ سیمکارت فعال به نام خود داشته باشد.
اتباع غیر ایرانی
اتباع غیر ایرانی با داشتن مدارک هویتی معتبر شامل گذرنامه، کارت پناهندگی، کارت اقامت (آمایش)، کارت هویت و کارت سبز میتوانند بهصورت همزمان حداکثر سه سیمکارت فعال از مجموع تمامی اپراتورهای تلفن همراه به نام خود داشته باشند.
افراد حقوقی
اشخاص حقوقی مانند شرکتها برای تعداد سیمکارتهای فعال به نام خودشان محدودیتی ندارند.
چگونه بفهمیم چند سیمکارت به ناممان است؟
اشخاص حقیقی میتوانند از طریق سیمکارتی که به نام خودشان ثبت شده، با ارسال کد ملی به سرشماره ۳۰۰۰۱۵۰ یا مراجعه به سایت رگلاتوری به آدرس www.cra.ir، منوی حقوق کاربران، گزینه استعلام سرویسهای مشترکین، بفهمند که چند سیمکارت به نامشان ثبت شده و یا اینکه از طریق اپلیکیشن مدیریت حساب هر اپراتور (رایتل من، همراه من، ایرانسل من) از تمامی سیمکارتهای به نام خود در همان اپراتور مطلع شوند.
تمامی مسؤولیتهای استفاده از سیمکارت، حتی اگر کسی بهغیراز مالک از آن استفاده کند، به عهده مالک آن است. همچنین ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی یا تبلیغات پیامکی با سیمکارت شخصی ممنوع است و استفاده از سیمکارت شخصی برای تبلیغات، باعث مسدود شدن سرویس ارسال پیامک و قطعی سیمکارت میشود.