درباره گوشی‌های هایسنس چه می‌دانیم؟

گوشی‌های هایسنس با گارانتی تسک‌میران رسماً وارد بازار ایران شدند

اوایل سال ۹۶ بود که سروکله گوشی‌های شیائومی توسط شرکت تسک‌میران در بازار ایران پیدا شد، در ابتدا این محصولات طرفداران بسیار زیادی نداشتند؛ اما بعد از گذشت چند سال امروز همه برند شیائومی را می‌شناسند و گوشی‌های هوشمند این برند، سهم بازار زیادی در ایران دارند. حالا بار دیگر تسک‌میران به واردات یک برند جهانی که باز هم در ایران حضور نداشته و گوشی‌های هوشمندش برای ایرانی‌ها شناخته‌شده نیست روی آورده است. با ما باشید تا در این مطلب از وبلاگ خریدشارژ به بررسی این مدل گوشی بپردازیم.

درباره تسک‌میران

تسک‌میران واردکننده رسمی گوشی‌های برند هایسنس به ایران است و تاکنون چهار مدل از گوشی‌های پایین رده و اقتصادی این برند را به ایران آورده و قصد دارد در آینده مدل‌های دیگری از این گوشی‌های هوشمند ازجمله مدل‌های گیمینگ و پرچم‌دار را وارد بازار ایران کند. این گوشی‌ها با گارانتی رسمی تسک‌میران عرضه شده است.

شرکت «تسک میران» که در سال‌های اخیر از اصلی‌ترین واردکنندگان برند شیائومی به ایران بود امروز با برگزاری یک رویداد خبری اعلام کرد که در گام بعدی، موبایل‌های اقتصادی و میان رده برند چینی «هایسنس» (Hisense) را در بازه قیمت ۲ الی ۴.۵ میلیون تومان وارد کشور کرده است. مدیران تسک میران اعلام کردند با هدف «مولتی‌برند» شدن دست به چنین اقدامی زده‌اند و در آینده نزدیک، برند چینی «ریلمی» نیز توسط این شرکت وارد ایران خواهد شد.

اهداف تسک‌میران

«رویا عباس‌زاده منتظری»، مدیرعامل تسک میران، با اعلام خبر واردات گوشی‌های هایسنس به ایران گفت اکنون تسک میران به دنبال توسعه در دو بخش کلیدی است: توسعه در بخش واردات، چه ازنظر حجم و چه ازنظر تنوع و همچنین توسعه در بخش خدمات پس از فروش جهت افزایش رضایت مشتریان.

عباس‌زاده منتظری با بیان اینکه تسک میران می‌خواهد به شکل مولتی برند به کار خود ادامه دهد، گفت: «گوشی‌های هایسنس مقرون‌به‌صرفه هستند و با توجه به جمعیت بالای کشورمان و تنوع در درخواست‌های مصرف‌کنندگان، برند هایسنس در ایران از استقبال مناسبی برخوردار خواهد شد.» او همچنین گفت که بازه قیمتی مناسب این محصولات، می‌تواند تکنولوژی را در اختیار همه اقشار جامعه قرار دهد.

«مرتضی درویش»، مدیر بازاریابی تسک میران نیز در این رویداد اعلام کرد که عرضه گوشی‌های هایسنس اولین قدم جهت مولتی برند شدن شرکت تسک میران است. او گفت کاربران می‌توانند با گارانتی تسک میران از اصل بودن کالا و قیمت مناسب اطمینان داشته باشند.

درویش همچنین اشاره کرد که هایسنس از سال ۲۰۰۰ توسعه موبایل‌های خود را آغاز کرده و در این زمینه تجربه کافی را دارد. او در همین رابطه توضیح داد: «شرکت هایسنس تراشه و صفحه‌نمایش ساخت خودش را در موبایل‌هایش استفاده می‌کند که باعث کاهش قیمت بین ۲۵ تا ۴۰ درصد نسبت به سایر نمونه‌های مشابه می‌شود. ما با توجه به همین بینش هایسنس، تصمیم گرفتیم با این شرکت کار کنیم تا کاربران با قیمت پایین به تکنولوژی‌های روز دسترسی داشته باشند.»

انواع گوشی‌های هایسنس

مدیر بازاریابی تسک میران همچنین اعلام کرد که در گام اول، ۴ مدل از گوشی‌های هایسنس از رده اقتصادی تا میان رده، وارد بازار ایران شده‌اند و در آینده موبایل‌های پرچم‌دار این شرکت نیز در بازار عرضه می‌شوند. ۴ مدلی که با قیمت حدود ۲ الی ۴.۵ میلیون تومان در بازار عرضه شده‌اند به این شرح هستند:

  • E30 Lite
  • E50 Lite
  • E50
  • H50 Lite

قوی‌ترین نمونه از بین این ۴ مدل، H50 Lite است که با ۴ گیگابایت رم، ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی و دوربین ۴۸ مگاپیکسلی با قیمتی حدود ۴.۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد. مدیران تسک میران اعلام کردند که در آینده نزدیک موبایل‌های قوی‌تر و پرچم‌دار هایسنس را نیز راهی بازار ایران خواهند کرد.

گوشی‌های هایسنس

«مرتضی درویش»، مدیر بازاریابی تسک میران در پاسخ به سؤال دیجیاتو مبنی بر اینکه هایسنس مخصوصاً در رده موبایل‌های میان رده و پرچم‌دار چقدر شانس موفقیت در بازار ایران دارد، گفت:

«معمولاً جهش‌های انقلابی را در صنعت تکنولوژی، کمپانی‌هایی ایجاد می‌کنند که در دل همان تکنولوژی فعال نیستند. برای مثال هیچ‌کس فکر نمی‌کرد آمازون صنعت کتاب‌خوانی را متحول کند. در سال‌های قبل ما با پیش‌بینی پتانسیل‌های شیائومی این برند را وارد ایران کردیم. همین دیدگاه را نیز برای هایسنس داریم. نکته مهم اینجاست که قیمت محصولات این برند بین ۲۵ تا ۴۰ درصد ارزان‌تر از مدل‌های مشابه در برندهای دیگر است چون هایسنس چیپ، نمایشگر و سنسور دوربین را خودش تولید می‌کند. درنتیجه هایسنس با قیمت رقابتی می‌تواند قشر جدیدی از مخاطب را پیدا کند.»

مدیر بازاریابی شرکت تسک میران ابراز امیدواری کرد که در مدت‌زمان ۶ ماه، هایسنس بتواند ۵ درصد از بازار موبایل ایران را در اختیار بگیرد. اکنون باید دید رویکرد خریداران موبایل‌های اقتصادی نسبت به گوشی‌های هایسنس به‌عنوان تازه‌واردهای بازار چه خواهد بود.




دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *